Facebook sayfamızı ziyaret ediniz.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş

28 Ağustos 2009 Cuma

Osman Güler.

 

takımlarda forma giyen eski futbolcu Osman Güler, şu anda Adana Demirsporlu futbolcuların koruması olarak görev yapıyor.
Evli ve 2 çocuk babası bir güvenlik görevlisi olan Osman Güler (51), geçimini sağlayabilmek için Adana Demirsporlu futbolcuların koruması oldu. Osman Güler, Adana Karataşgücü'nde başladığı futbol yaşamında, bir süre sonra Adanaspor'a transfer oldu. Adanaspor'daki yıllarını, "Futbol hayatımdaki en güzel yıllardı" diye ifade eden Osman Güler, 1985 yılında Kayserispor'a transfer edildi. İki yıl 1. Lig'de forma giyen Güler, daha sonra Mersin İdmanyurdu'na, oradan Siirt Köy Hizmetlerispor'a, son olarak da Adana Polisgücü'ne transfer oldu.
Futbola, Adana Polisgücü'nde veda eden Osman Güler, "Futbola Adana'da başladım, Adana'da bıraktım. Şimdi değişik bir kurumda hizmet veriyorum. Adana'da olmaktan da çok mutluyum. Adanaspor'un ligden çekilmesine üzüldüm" dedi. Eskiye nazaran günümüzde futbolun daha farklı bir konumda olduğunu belirten Osman Güler, "Şimdiki futbolcular çok şanslı. Eskiden imkanlar kısıtlıydı. Bizim dönemimizde para azdı ama değerleri farklıydı" diye konuştu.
Posted by Picasa