Facebook sayfamızı ziyaret ediniz.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş

1 Eylül 2009 Salı

Karaman'a saldırı



Adanasporlu taraftarlar, Kocaelispor'u çalıştıran eski teknik direktörlerinin üzerine yürüyüp, dövmek istediler. Polis, olayı büyümeden önledi.
Kocaelispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Adana'da sözlü saldırıya uğradı. Adanasporlu taraftarlar, eski teknik direktörleri Hikmet Karaman'a saldırarak, dövmek istediler. Bir grup taraftar, önceki gün Mersin'de konaklayan ve karşılaşma için Adana'ya gelen Kocaelispor kafilesine, 5 Ocak Stadı girişinde saldırıda bulundu.
ADANA'YI SATTIN!
Hikmet Karaman aleyhine ‘‘Sahtekar Karaman’’, ‘‘Yalancı Karaman’’, ‘‘Adana'yı sattın’’ şeklinde sloganlar atan taraftarları polis güçlükle önledi. İki hafta öncesine kadar Adanaspor'un teknik direktörlüğünü yapan Karaman'ın sözleşmesi sürerken, Kocaelispor Başkanı Sefa Sirmen'le görüşmesi, ardından da sözleşme imzalaması, Adanaspor camiasında tepkilere neden olmuştu.

Adanaspor'da Karaman'a öfke
Adanaspor'da geçtiğimiz hafta sözleşmesi feshedilen Hikmet Karaman gerginliği yaşanıyor. Turuncu beyazlı kulübün Genel Menajeri Şahabettin Yavuzer, dün Kocaelispor ile antrenmana çıkan Hikmet Karaman’ın suç işlediğini ve bunun cezasını çekeceğini söyledi.
Yavuzer, "Hikmet hocaya her konuda yetki vermiş ve destek olmuştuk. Beklenmediğimiz bu hareketleri hem kendisini, hem de kulübümüzü sıkıntıya soktu. Senaryolar üretti ve oynadı. Bizi de, medyayı da alet etti. Adanaspor’da sözleşmesi feshedilmeyen profesyonel bir antrenörün, gidip Kocaelispor ile antrenmana çıkmasını anlamış değiliz. Gazete haberleri, kasetleri, uçak biletleri gibi delilleri topladık. Bugün Futbol Federasyonu’na suç duyurusunda bulunacağız. Senaryolar yazdı ve oynadı, bunun cezasını çekecek“ dedi.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Karaman'ın savunması nedir bu konuda

Faruk dedi ki...

Yazsak şimdi bizimki de senoryodan öte gitmez.