Facebook sayfamızı ziyaret ediniz.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş

2 Ekim 2009 Cuma

Denizli maçında Oğuz farkı!

Oğuz farkı!

Denizlispor, liberolu oynuyor. Liberonun önünde de 4 kişi var, fizikleri de iyi. Karşılaşma 2-0'a geliyor. Ama bu fizikleri iyi olan müdafanın maalesef kimyaları bozuk.

Skor 2-0 olana kadar bile anormal büyük müdafa hataları yaptılar. Hatalarına yine devam ettiler, bu sefer faturayı pahalı ödediler. Adanaspor ilk yarı sahada hiç yoktu. İki gol yemelerine rağmen Oğuz diye bildiğimiz o futbolcu yine sahneye çıktı. Takımını hiç paniklettirmedi. Sakin sakin sanki 3-0 galiplermiş gibi aldı, verdi, oynadı ve oynattı.

Yalnız Adana'nın şeref tribününe göre sağ tarafındaki kalesinde ya bir tavuk bacağı var ya da büyü. O kaleye hangi kaleci geçerse, anormal hatalar yapıyor.

Dün gece de böyle oldu. Atılan 5 golden bir tanesi adam gibiydi, hazırlanış ve yapılışıyla. O da Adana'nın birinci golü. Diğer hepsi anormal, ama anormal bireysel hatalarla geldi.

Çakır eyyam yapmadı
Adanaspor, Şenol, Cenk, Yavuz ve Bülent'i kadro harici bırakmış. Takımı cezalandırmışlar, futbolcuları değil. Adanaspor seyircisini anlayamadım. Top Zdravkov'a tedirginler, bağırıyorlar ve ona güvenmiyorlar. Bu kaleci Türkiye'nin değil Avrupa'nın iyi kalecilerinden birisi.


Hakem Serdar Çakır, dürüst düdükler çaldı, eyyam yapmadı. Fakat pozisyonlara uzak kalıyor. Onun için de çaldığı bazı düdükler inandırıcı değil ve hata yapıyor.

Denizli zirveden uzaklaşır
Adana'nın golünden sonra saha içindeki kağıtları temizlettirip amigo anonsunu kestirtmesi çok doğruydu.


Adanaspor bir üç puan daha aldı. Ya o kadro harici futbolcuları affetmeli ya da yeni futbolcu almalı. Yoksa zorlanır. Denizlispor ligde kalır fakat üst sıralardan aşağıya iner.

Hiç yorum yok: