Facebook sayfamızı ziyaret ediniz.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş

2 Ekim 2009 Cuma

İstanbulspor olayı!

İstanbulspor olayı!
İstanbulspor Başkanı Tayfun Gündoğar zıkkım gibi bir açıklama yaptı, televizyonlarda.. "İstanbulspor'u mahalle takımı sanan Fenerbahçe'ye artık Oğuz'u asla vermeyeceğiz.."

Ertesi gün spor sayfaları bu zıkkım gibi açıklamayı nedense (!) gizleyerek verme yarışına girdiler.

Kamuoyunu uzun süredir meşgul eden Oğuz olayı yeni bir sürece girerken, ortada gene "Muhabir" diye birinin olmadığı ortaya çıktı.

Bakın, yerimden hiç kalkmadan, hiç özel bir çaba göstermeden öğrendim. Şimdi bu dediklerimi bugüne dek, o iddialı sayfalar, o reyting yarışındaki spor haber ve programlarında duydunuz mu?..

Oğuz ile Aykut'un Cem Uzan'ın gözünde özel bir yeri vardı. Futbolcuları değil arkadaşları idi sanki. Seviyor ve sayıyordu. Uzan bu karambolden bu ikisinin yara almadan çıkmasını istiyordu.

Fenerbahçe ile görüşmeler başladı. Makul bir anlaşmaya gidiliyordu ki, Hakan Uzan, ikiliyi başkanı olduğu Adanaspor'a istedi. Cem bu öneriyi, Oğuz ile Aykut'a iletti.. Olumlu yanıt aldı. Prensipte anlaşma yapıldı. Adana ikiliyi hazırlamak için bayram hazırlıklarına girişti. Kentte büyük bir coşku vardı. İmza günü ilan edildi.

Cem Uzan imza günü Oğuz ve Aykut'un Adana'da yaşamak istemedikleri için bu transfere razı olmadıkları haberini gazetelerde okudu ve şoke oldu..

Daha önce bizzat kendisine "Evet" diyen iki arkadaşı, şimdi ona nezaketen bile haber vermeden gazeteleri arıyor ve "Adana'ya gitmiyoruz" diyorlardı.

Uzan, araştırma yaptırdı ve gerçeği öğrendi.

Adana haberleri çıkar çıkmaz Fenerbahçe yöneticileri Oğuz ve Aykut'a elaltından haber göndermiş, "Aman Adana'ya gitmeyin. Biz ikinizi de eninde sonunda transfer edeceğiz" demişlerdi.

Uzan gerçeği öğrenince hem de çok haklı olarak öfkelendi ve "Hodri meydan.. Hadi alsınlar bakalım" dedi.

Tayfun Gündoğar'ın zehir zıkkım açıklamasının sebebi işte buydu.
Sabah gazetesi arşivinden.

Hiç yorum yok: