Facebook sayfamızı ziyaret ediniz.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş

19 Ocak 2009 Pazartesi

Adanaspor sesini dünyaya duyurdu



Adanaspor taraftarı takımlarına ve Kulüp Başkanı Bayram Akgül’e olan sevgilerini her fırsatta dile getiriyorlar. İsviçre’de devam eden Avrupa Şampiyonasında Milli takımımızın maçlarında Turuncu Beyaz formaları ve bayrakları ile dikkat çeken Adanaspor taraftarları ‘’Bayram Akgül’’ yazılı pankartı da her maçta açarak başkanlarına olan sevgilerini dile getiriyorlar. Maçtan önce ve sonra Akgül ile sohbet eden taraftarlar bu sezonda genç başkandan şampiyonluk için söz aldılar.
Akgül’’ Adanaspor sevgisi her yerde’’
Adanaspor başkanı Bayram Akgül kilometrelerce uzakta dahi Adanaspor formalı insanlar gördüğünü ve bundan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Milli maçları izlerken Adanaspor bayraklarını ve kendisinin isminin yazılı olduğu pankartı görünce mutluluğun iki katına çıktığını söyleyen Akgül ‘’ Adanaspor taraftarı sadece Türkiye’de değil dünyanın her yerinde takımına karşı sevgisini gösteriyor. İki yıldır üst üste şampiyon olarak önemli bir çıkış yakaladık. Aynı başarıyı Bank Asya 1.liginde yine tekrarlayacağız. Bu arada Çek Cumhuriyetini 3-2 yenerek çeyrek finale çıkan Milli Takımımızı kutluyorum.Taraftarlarımız transfer konusunda sabırlı olsun. Takımımızı başarıya taşıyacak oyuncular transfer edilecektir. Hocamızla birlikte sürekli görüş alışverişi yapıyoruz. Herkesin tribünde zevkle izleyeceği bir ekip oluşturulacaktır’’dedi

Kaleci şansına inanır mısın?



Kaleci şansına inanır mısın?
Kesinlikle inanırım. Türkiye`de kaleci şansı olan tek isim vardır: O da Gençlerbirliği`nin kalecisi Gökhan. Bizde olmayan bir özellik bu. Ama Gökhan`da inanılmaz düzeyde. Kaleci şansı denildiğinde söylenecek tek isim odur. Tek maçlık şans olayını anlarım ama Gökhan`ınki bambaşka. Size bu konuda bir başka örnek daha vermek istiyorum. Adanaspor`da oynarken bizim santraforumuz Altan`dı. Bir sezon boyunca düzenli forma giyerek 23 gol atmıştı. Takımda bir de Amir Ali Baz isminde Denizlispor`dan gelen bir arkadaşımız vardı. Hatırladığım kadarıyla sadece üç maçta 90 dakika sahada kalmıştı. Diğer maçlarda hep oyuna sonradan girmişti. Ama 27 gol atmayı başarmıştı. Durulmayacak yerde durur top da ona gelirdi. Yani futbolda şans faktörü çok önemli. Top sizi sevecek.