Facebook sayfamızı ziyaret ediniz.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş

24 Ağustos 2009 Pazartesi

Acı kader işte.

 



Sarı lacivertlilerde kan kaybı devam ediyor. Adana karşısında oyuna tutuk başlayan F.Bahçe, 18. dakikada Mirkoviç'in kendi kalesine attığı golle sarsıldı. 44'te Necati, penaltı golüyle farkı ikiye çıkardı.

Yine Dereli yine öfke
Soracak, istifa edecek
Saran bırakıyor

F.BAHÇE'de kan kaybı devam ediyor. 3 puana hasret kalan sarı lacivertliler, Altay'dan sonra Adanaspor'a da yenildi. Şampiyonluk parolasıyla ikinci yarıya giren, umudunu UEFA Kupası'na bağlayan Kanaryalar, puan hovardalığını sürdürdü: 3-1.

Ligde kalma savaşı veren Adanaspor Necati (2) ve Z.Mirkoviç'in kendi kalesine attığı golle 3 puana ulaşırken, sarı lacivertli ekibin tek golünü Semih attı. Fatih Akyel ise bir sezonda üçüncü kırmızı kartını gördü.

18'nci dakikada Volkan'ın sağdan kullandığı serbest atışta, Bescastnih'in kafasından seken top önce Cafer, sonra Mirkoviç'e çarparak filelere gitti: 1-0.

44'üncü dakikada Cafer, ceza alanında Ümit ile girdiği ikili mücadelede kendini yerde buldu. Verilen penaltıyı Necati gole çevirdi ve durumu 2-0 yaptı.

69'uncu dakikada Bescastnih ile verkaça giren Semih, ceza yayı üzerinden sert ve yerden bir vuruşla durumu 2-1 yaptı. 80'inci dakikada Adanaspor bir penaltı daha kazandı. Ceza alanı içinde Fatih'ten sıyrılmak isteyen Necati kendini yerde buldu. Hakem penaltıyı verdi, Fatih'e kırmızı kart gösterdi. Atışı kullanan Necati farkı yeniden ikiye çıkardı: 3-1.
Posted by Picasa