Facebook sayfamızı ziyaret ediniz.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş

19 Ağustos 2009 Çarşamba

Çizgi Komedisi.

 

Çizgi komedisi

Turuncu beyazlı takımın eski teknik direktörü Bahri Kaya'nın küçülttüğü 5 Ocak Stadı'nın saha ölçülerini yeni patron Yılmaz Vural normal haline getirdi. Ancak Hakan Keleş'in golünde oyuncular eski çizgiye dikkat edince, topu ağlarında gördüler.

ADANA 5 Ocak Stadı'nda son yılların en ilginç olaylar dizisi önceki gün oynanan Adanaspor-A.Gücü maçında yaşandı. Ligin sıkıntılı takımlarından Adanaspor, zorlu A.Gücü maçı öncesi eski teknik direktörü Bahri Kaya'nın 4 çizgiden de yaklaşık birer metre daralttırdığı sahayı, yeni teknik direktör Yılmaz Vural normal ölçülerine getirdi.

3 taç el değiştirdi

Ne olduysa bundan sonra oldu. Turuncu beyazlılar, karşılaşmanın ilk dakikalarında başlayarak tam 3 kez sahanın içinden taç atışı atıp topun rakibe geçmesine olanak tanıdı. Herkeste şaşkınlık yaratan çizgi farklılığı ikinci gol sonrası büyük tartışmalara neden oldu. A.Gücülü Simao'nun sol taraftan sıfıra inerek, yaptığı oratada oyuncular yine çizgi aldatmacasıyla yüz yüze kaldı.

Dışarıdan döndü!

Topun dışarıdan döndüğünü iddia eden kaleci Murat ve savunma oyuncuları, Hakan Keleş'in arka direkte attığı ikinci golde, eski çizgiye daha dikkatli bakmanın kurbanı oldu. Böylelikle Adanaspor, çizgi kurbanı oldu. Bu arada sahanın eski çizgilerini de farkeden turuncu beyazlı taraftarlar, ‘‘Maç eğer daha önceki küçültülmüş sahada oynanmış olsaydı, top auta çıkmış olacak, gol de sayılmayacaktı'' demekten kendilerini alamadılar.
Adnan POYRAZ
Posted by Picasa

Hiç yorum yok: