Facebook sayfamızı ziyaret ediniz.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş

17 Ekim 2009 Cumartesi

Fener'in hali perişan 4-2

Fener'in hali perişan: 4-2
Küme düşme hattındaki Adanaspor'a kendi sahasında boyun eğdi
Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan sarı lacivertli takım, Kurban Bayramı'nı da taraftarına zehir etti. Her hattıyla tel tel dökülen, sefilleri oynayan Fenerbahçe, lig üçüncülüğü hedefinden de uzaklaşmaya başladı.
UEFA Kupası'na katılma hesapları yapan Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Adanaspor'a şok bir şekilde yenildi. İlk devrenin son dakikasında Moldovan kırmızı kart gördü.
F.BAHÇE, ligdeki hayal kırıklığı zincirine bir yenisini de Adanaspor karşısında ekledi. Sarı lacivertli takım, kümede kalma savaşı veren rakibine sahasında 4-2 yenilmekten kurtulamadı.
DAKİKA 5: Moldovan sağdan ortaladı. Preko'nun ıskaladığı topu savunma uzaklaştırdı. Tayfun ceza yayı üzerinden sert vurdu. Top yandan autu boyladı.
GOL DAKİKA 8: Ali Asım'ın arapasına hareketlenen Cenk soldan ceza alanına girdi. İleriye çıkan Rüştü'nün yanından plase bir vuruşla fileleri havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi.
GOL DAKİKA 9: F.Bahçe, santra ile birlikte beraberliği yakaladı. Alpay orta alandan aldığı topla rakiplerinden sıyrıldı. Yaklaşık 25 metreden sert vurdu. Defansa çarpan top kaleciyi yanıltarak filelerle buluştu: 1-1.
DAKİKA 12: Moldovan ceza alanında topla buluştu. Seri çalımlarla rakiplerinden sıyrıldı. Dönerek vuruşunda top direği sıyırıp auta çıktı.
GOL DAKİKA 24: Moshoeu'nun korner atışında Johnson kalabalık savunma arasında yükselip, kafayı vurdu. Ve takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti.
DAKİKA 39: Ömer'in sağdan yaptığı ortada Moldovan'ın kafa vuruşunu kaleci Zdravkov yumrukladı, defans tehlikeyi uzaklaştırdı. Ve karşılaşmanın ilk yarısı F.Bahçe'nin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.
DAKİKA 52: Altan'ın ara pasında topla buluşan Cenk, ceza alanının sağ çaprazından bekletmeden vurdu. Top üstten auta gitti.
DAKİKA 55: Ogün'ün uzun pasında Hayati'nin ıskaladığı topu önünde bulan Preko sağdan ceza sahasına girdi. Kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşunda top yandan auta gitti.
GOL DAKİKA 60: Volkan'ın soldan ortasında Uche'nin bıraktığı topu Rüştü ıskaladı. Ali Asım önünde bulduğu topu kaleye gönderdi ve skoru eşitledi: 2-2.
GOL DAKİKA 88: Cenk, Tayfun'dan kaptığı topla hareketlendi. Ceza alanına yaklaşırken, Altan'a nefis bir pas çıkardı. Bu oyuncu, penaltı noktasına kadar ilerledi ve kaleci Rüştü'nün yanından topu ağlara gönderde: 2-3.
GOL DAKİKA 89: Ahmet'in pasıyla buluşan Cenk, Johnson'dan sıyrıldı. Ceza alanına sokuldu, plase bir vuruşla maçın skorunu ilan etti: 2-4.

Hiç yorum yok: