Facebook sayfamızı ziyaret ediniz.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş

2 Ekim 2009 Cuma

Kartal'ın intiharı

Kartal'ın intiharı
Şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, 21. dakikada Tayfur'la penaltıdan yararlanamadı. Korner bile atamayan konuk ekip, yakaladığı tek pozisyonda Ali Asım'ın golüyle 3 altın puan kazandı
Kartal, duvarı geçemedi
Beşiktaş, haftaya sonuncu giren Adanaspor'a kendi sahasında 1-0 yenilerek taraftarlarını şoka uğrattı. Maça kötü başlayan ve bir türlü organize olamayan siyah-beyazlılar, rakibin yaptığı diri savunmayı aşamadı. 20. dakikada Ahmet'in kaleci Zdravkov tarafından düşürülmesiyle Beşiktaş penaltı kazandı. Tayfur'un vuruşunda kaleci Zdravkov golü önledi. Bu pozisyondan sonra biraz canlanan Beşiktaş, orta sahanın forveti yeterince destekleyememesi sonucunda pozisyon bile bulamadı.

Ertuğrul boş kaleye atamadı
İkinci yarıda oyunu rakip sahaya yıkan Beşiktaş, pozisyon bulmakta güçlük çekti. 82'te Adana kontratağında Volkan'ın ortasında Ali Asım'ın kafası Adana'yı öne geçirdi. Golden sonra Kartal oyunu riske soktu. 87'de Mehmet'in soldan ortasında Ertuğrul'un bomboş poziyonda vurduğu kafa şutu, dışarı gidince Beşiktaş sahadan puansız ayrıldı: 0-1.
'Beşiktaş'la aynıyız'
Adanaspor'un başında ilk kez sahaya çıkan Hikmet Karaman ise, "Akıllı oynayıp kazandık. İlk yarıda iyi değildik ama Beşiktaş da beceriksizdi. Ligde G.Saray dışındaki tüm takımlar aynı derecede futbol oynuyor. Bu yüzden bizimle aynı seviyedeki Beşiktaş'tan korkmadık ve kazandık" ifadesini kullandı.
Sabah gazetisi.

Hiç yorum yok: