Facebook sayfamızı ziyaret ediniz.

Sayfayı FaceBook'ta Paylaş

1 Ekim 2009 Perşembe

Oğuz ile Aykut'un Adana resti!

İstanbulspor yönetiminin, kardeş kulüp Adanaspor'a verdiğini açıkladığı iki yıldız "Turuncu-Beyazlı takıma gitmeyiz" dediler. Menacer Adnan Sezgin'in de görevi bırakma aşamasına geldiği belirtildi
İSTABULSPOR yönetim Kurulu'nun, Adanaspor'a verdiğini açıkladığı Aykut Kocaman ile Oğuz Çetin, Turuncu-Beyazlı ekibe gitmeyeceklerini söylediler.

Sarı-Siyahlı yöneticilerin, Oğuz ve Aykut'un Adanaspor ile sözleşme imzalayacaklarını söylemesine rağmen, Aykut dün Ataköy Tesisleri'nde Adanaspor'a gitmeme kararı aldığını açıkladı.

Golcü futbolcu, "Kararım kesin ve net. Adanaspor'a imza atmayacağım" dedi.

Aile düzenini bozmamak için İstanbul dışına çıkmak istemediğini kaydeden Aykut "Bu karar, kesinlikle Adanaspor ve Adana şehriyle ilgili değil. Ben onlara gideceğim diye bir şey söylemedim. Menacer Adnan Sezgin'e Adana'ya gitmek istemediğimi bildirdim" diye konuştu.

Aykut, takım arkadaşı Oğuz'un da kendisiyle aynı görüşü paylaştığını belirterek "Söylediklerim aynen Oğuz için de geçerlidir. İstanbul dışında bir takımda oynamak istemiyoruz. Artık bu konuda fazla birşey konuşmaya gerek yok" açıklamasını yaptı.

Oğuz ile Aykut'un bu beklenmedik kararı Adana şehrinde büyük üzüntü yarattı. Havaalanına akın eden Turuncu-Beyazlı taraftarlar hüsrana uğradılar..

Cem Uzan'ın kardeşi olan ve Adanaspor Kulübü Başkanlığı'nı yürüten Hakan Uzan ise Oğuz ile Aykut'u iknaya çalıştıklarını söyledi..

Bu arada İstanbulspor Kulübü menaceri Adnan Sezgin'in de görevi bırakma aşamasına geldiği öğrenildi. Uzan'ın görevi bırakması, İstanbulspor'un sahipsiz kalması Sezgin'i istifa noktasına getirdi.
Sabah gaztesi arşivinden.
PERŞEMBE 05 KASIM 1998

Hiç yorum yok: